ΤΕΛΙΚΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ AKRAPOVIC ΓΙΑ MP3 500LT 08-20

1.000,00 

Μια νέα γενιά σιγαστήρων βασισμένη στο σχεδιασμό των εξάγωνων εξαγωνικών συστημάτων εξάτμισης Racing και Evolution της Akrapovic με τη χρήση σύγχρονων υλικών για την παροχή κορυφαίας απόδοσης, το χαμηλότερο δυνατό βάρος και την υψηλότερη ποιότητα παραγωγής Συμμορφώνονται με τους αυστηρούς κανονισμούς της ΕΕ για χρήση στο δρόμο και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για τα επίπεδα θορύβου και την ασφάλεια του συστήματος εξάτμισης όταν είναι εξοπλισμένα με προαιρετικό καταλυτικό μετατροπέα Εγκρίθηκε από την επιτροπή τεχνικών προτύπων για κάθε συγκεκριμένο τύπο μοτοσικλέτας, η οποία υποδεικνύεται με σφραγίδα έγκρισης του σιγαστήρα Τα επίπεδα θορύβου είναι χαμηλά Ανοξείδωτο ατσάλι, εξατμιστήρας τιτανίου, καλυμμένο άκρο άνθρακα με ίνες άνθρακα

Κοινοποίησε το προϊόν

Facebook
Twitter
Pinterest
Tumblr
WhatsApp
Email
Print

Επίλεξε τρόπο αναζήτησης

* Μόνο για ανταλλακτικά

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!