ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

4,390 4,090

Εύχρηστο, δυναμικό και αποδοτικό σε όλες τις συνθήκες. Το Aprilia SR GT 200 ξεχωρίζει για τον μονοκύλινδρο κινητήρα 174 κ.εκ., μια νέα τεχνολογία ικανή να αποδώσει 13 kW στις 8.500 στροφές και ροπή 16,5 Nm στις 7.000 στροφές. Πολύ υψηλές αξίες για την κατηγορία, που σου επιτρέπουν να αντιμετωπίζεις την πόλη με ένα μοναδικό μείγμα δύναμης και πρακτικότητας.

Σπορ χαρακτήρας που δεν περιορίζεται στην εμφάνιση

Η σπορ ψυχή του SR GT είναι εμφανής με την πρώτη ματιά: σχεδίαση με επιβλητικές, αυθεντικές γραμμές, σπορ φινιρίσματα, υψηλής ποιότητας υλικά και ιταλικό στυλ. Το φαρδύ naked τιμόνι προέρχεται από τον κόσμο των μοτοσυκλετών, ενώ το χαλύβδινο σωληνωτό πλαίσιο και η εξαιρετική ρύθμιση των αναρτήσεων παρέχουν απόσταση από το έδαφος 175 χιλ., καθιστώντας το σκούτερ, γρήγορο, ευέλικτο και ασταμάτητο σε οποιοδήποτε εμπόδιο.

Κάθε μέρα μια μοναδική περιπέτεια

Η σχεδίαση του SR GT προσκαλεί τον αναβάτη σε δράση και διασκέδαση, αλλά παραμένει και απολύτως κατάλληλη για την καθημερινή οδήγηση στην πόλη, με μεγάλο χώρο αποθήκευσης 25 λίτρων κάτω από τη σέλα, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει ένα full-face κράνος. Το σκούτερ διαθέτει επίσης, μια εύχρηστη θύρα USB στο εσωτερικό της ποδιάς και προηγμένο πίνακα οργάνων με οθόνη LCD. Η πλατφόρμα διασύνδεσης Aprilia MIA (έξτρα εξοπλισμός), επιτρέπει τη σύνδεση κινητού τηλεφώνου με τα χειριστήρια του τιμονιού, μέσω bluetooth.

Έλεγχος και ακρίβεια

Οι μικρές διαστάσεις επέτρεψαν τη δημιουργία επιθετικών, δυναμικών γραμμών που τονίζουν τη σπορ φύση του σκούτερ. Το ρεζερβουάρ χωράει 9 λίτρα καυσίμου και είναι τοποθετημένο στο κεντρικό τούνελ, ώστε να εξασφαλίζεται ελεύθερος χώρος για το δάπεδο, το οποίο είναι εργονομικά σχεδιασμένο και το εξωτερικό μέρος του θυμίζει τα προστατευτικά μιας off-road μοτοσυκλέτας. Αυτό δημιουργεί μια πιο εμπροσθοβαρή, “ενεργητική” θέση οδήγησης και παρέχει τη δυνατότητα τοποθέτησης των ποδιών πιο μπροστά, όταν θέλεις να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη βόλτα σου.

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

APRILIA SR GT 200

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το APRILIA SR GT 200

APRILIA SR GT 200

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger