ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

2,750 2,085

Η ποιότητα, η ασφάλεια και η έντονη προσωπικότητα που χαρακτηρίζουν διαχρονικά τα σκούτερ Piaggio, συνδυάζονται με ηλεκτροκινητήρα για να προσφέρουν ένα θαύμα της τεχνολογίας που σου επιτρέπει να απολαύσεις τη ζωή στην πόλη, με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Με αυτονομία 55 χλμ. σε λειτουργία ECO, αφαιρούμενη μπαταρία 1,4 kWh και πλήθος έξυπνων χαρακτηριστικών και λειτουργιών, το Piaggio 1 φέρνει επανάσταση στη μετακίνηση με 2 τροχούς. Η έκδοση Piaggio 1 με τελική ταχύτητα 25km/h σου ανοίγει τον δρόμο για ένα σκούτερ Piaggio, ακόμα και χωρίς άδεια οδήγησης, από την ηλικία των 15 ετών.

Καινοτόμα χαρακτηριστικά άνεσης

Με χώρο κάτω από τη σέλα που μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος full jet, το Piaggio 1 είναι το μόνο e-scooter στην κατηγορία του, που προσφέρει τόσο μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Δόθηκε επίσης, μεγάλη προσοχή στην εργονομία, με το τρίγωνο σέλας, δαπέδου και τιμονιού να ακολουθεί τις παραδοσιακές αναλογίες των σκούτερ Piaggio. Ο μεγάλος χώρος για τα πόδια δημιουργεί μια άνετη θέση οδήγησης, ενώ ο συνεπιβάτης μπορεί να ακουμπήσει τα πόδια του σε ανθεκτικά αναδιπλούμενα μαρσπιέ. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό στοιχείο, είναι ο εύχρηστος γάντζος τσαντών και η πρίζα USB με αδιάβροχο λαστιχένιο κάλυμμα που έχει προσαρμοστεί στο πίσω μέρος της ποδιάς.

Ουσιαστική και κομψή εμφάνιση

Η σχεδίαση του Piaggio 1 συνδυάζει ιδανικά την ηλεκτρική μετακίνηση με το ίδιο αυθεντικό στυλ, την ποιότητα υλικών και συναρμολόγησης που χαρακτηρίζουν τα σκούτερ Piaggio. Η μπροστινή ποδιά περιλαμβάνει την κλασική «γραβάτα» και παρέχει μέγιστη προστασία χωρίς να επηρεάζει αρνητικά την κομψότητα, ενώ η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εμφανής σε κάθε χαρακτηριστικό, όπως είναι η σέλα με διπλή επένδυση, τα γυαλιστερά πλευρικά φινιρίσματα και το εντυπωσιακό εξάγωνο μοτίβο του εμπρός μέρους και των πλαϊνών καπακιών, που αντλεί έμπνευση από το λογότυπο Piaggio.

Ο ορισμός της ηλεκτρικής μετακίνησης

Το τιμόνι φιλοξενεί μια μεγάλη έγχρωμη ψηφιακή οθόνη LCD 5,5 ιντσών με αισθητήρα δύσης ηλίου που προσαρμόζει τα χρώματα του φόντου και των ενδείξεων, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες φωτισμού, ώστε να είναι πάντα ευδιάκριτη η οθόνη, ενώ τα κομψά, καθαρά γραφικά είναι εξαιρετικά ευανάγνωστα.
Ο συνδυασμός ελαφριάς κατασκευής, προηγμένης μπαταρίας ιόντων λιθίου και συστήματος KERS (Kinetic Energy Recovery System) που επαναφορτίζει τη μπαταρία κατά την επιβράδυνση, επιτρέπει στο Piaggio 1 να προσφέρει εξαιρετική αυτονομία.

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

PIAGGIO 1 Euro5 1.4kW 25 km/h

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το PIAGGIO 1 Euro5 1.4kW 25 km/h

PIAGGIO 1 Euro5 1.4kW 25 km/h

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger