Πιο ευέλικτο και δυναμικό από ποτέ

ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

3,7503,750

Το Piaggio Medley 150 i-get δεν είναι μόνο ευκίνητο και ευέλικτο, αλλά και τεχνολογικά άρτιο, καθώς θέτει στη διάθεσή σου ένα full LED προβολέα και ένα προηγμένο ψηφιακό LCD ταμπλό οργάνων που προσφέρει τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας και στυλ.

Από πλευράς επιδόσεων, υπάρχει ο ολοκαίνουργιος Piaggio i-get 4-χρονος, 4-βάλβιδος υγρόψυκτος κινητήρας Piaggio συμβατός με τις προδιαγραφές Euro-4 με Start & Stop. Με αυξημένη ισχύ από 11kW σε 12,1kW, είναι ένας από τους πιο ισχυρούς στην κατηγορία μεσαίων σκούτερ με μεγάλους τροχούς, αλλά χωρίς κανένα συμβιβασμό στην κατανάλωση καυσίμου.

Από πλευράς ασφάλειας, ο μπροστινός τροχός 16″ με τις πεντάκτινες ζάντες αλουμινίου συμβάλλει σε μια σταθερή οδήγηση και η νέα σέλα με τη βελτιωμένη εργονομία της εξασφαλίζει άνετη οδήγηση για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη. Μια άλλη μικρή, αλλά όχι ασήμαντη λεπτομέρεια, είναι το νέο σετ μαρσπιέ για τον συνεπιβάτη.

Start & Stop

Το σύστημα Stop-Start που διαθέτει το Piaggio Medley 150 i-get ονομάζεται RISS ( Regulator Inverter Start&Stop System) και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε ο κινητήρας να σβήνει αυτόματα μέσα σε 1-5 δευτερόλεπτα από τη στάση. Ένας πραγματικά έξυπνος τρόπος για να μειώσεις την κατανάλωση καυσίμου.

Ασφάλεια 360°

Όταν οι αριθμοί κάνουν τη διαφορά σε ό,τι αφορά την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Με μπροστινό τροχό 16″ και πίσω 14″, η οδήγηση δεν ήταν ποτέ πιο απολαυστική. Το δικάναλο σύστημα αντι-μπλοκαρίσματος ABS της Bosch προσθέτει ένα ακόμα επίπεδο ασφάλειας και αξιοπιστίας.

Στη σύγχρονη εποχή

Το νέο πλήρως ψηφιακό LCD ταμπλό οργάνων εξασφαλίζει ότι έχεις άμεσα προσβάσιμα όλα όσα χρειάζεσαι, με εύκολο και ασφαλή τρόπο. Ακόμα περισσότερη “έξυπνη” τεχνολογία με το σύστημα Piaggio MIA, μια προαιρετική λειτουργία που συνδέει το Smartphone μέσω  Bluetooth ακουστικών κράνους με τα χειριστήρια του τιμονιού, επιτρέποντας τη διαχείριση κλήσεων, μουσικής και φωνητικών εντολών χωρίς να αποσπάται η προσοχή από την οδήγηση.

Η δύναμη των καμπύλων

Η ελκυστική καμπύλη του μπροστινού τμήματος εξισορροπείται από το αιχμηρό πίσω τμήμα για να δημιουργήσει μια πιο δυναμική, λειτουργική εμφάνιση. Με το ρεζερβουάρ τοποθετημένο στο κάτω μέρος του υποποδίου, δημιουργείται ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα που μπορεί να χωρέσει δύο full-face κράνη, ένα επαναστατικό χαρακτηριστικό στην κατηγορία των μεγάλων τροχών.

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

PIAGGIO MEDLEY 150 i-get

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το PIAGGIO MEDLEY 150 i-get

PIAGGIO MEDLEY 150 i-get

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger