Σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον

ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

2,0992,099

Το Zip 50 διαθέτει μια νεανική και ζωηρή προσωπικότητα, ενώ συγχρόνως σέβεται το περιβάλλον. Ο σύγχρονος 4-χρονος μονοκύλινδρος κινητήρας του, με τεχνολογία i-get και διανομή τριών βαλβίδων, έχει βελτιστοποιηθεί για να μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και τις επιβλαβείς εκπομπές ρύπων.

Μικρό σε μέγεθος, μεγάλο σε αποθηκευτικό χώρο

Σχεδιασμένο με γνώμονα την πρακτικότητα, το Zip 50 αξιοποιεί με έξυπνο τρόπο κάθε διαθέσιμο χώρο για μέγιστη ικανότητα αποθήκευσης. Υπάρχει ικανοποιητικός και εύκολα προσβάσιμος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, που μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει ένα κράνος full-face ή άλλα αξεσουάρ, ενώ ταυτόχρονα στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχει ντουλαπάκι για μεταφορά εγγράφων και μικροαντικειμένων. Αν σε όλα αυτά προσθέσεις το επίπεδο δάπεδο και τον γάντζο για τσάντες, τότε έχεις τον ιδανικό σύντροφο για να φτάνεις κάθε μέρα στον προορισμό σου.

Η γοητεία της ευελιξίας

Οι ελαφριές γραμμές και το πολύπλευρο στυλ είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Zip 50. Η μπροστινή όψη ξεχωρίζει χάρη στα δύο μακριά οπτικά σώματα με ενσωματωμένα τα φλας, ενώ ο προβολέας φωλιάζει μέσα στο φέρινγκ του τιμονιού.

Προσαρμόσιμο σε όλους

Η ρύθμιση του Zip 50 ανάλογα με το ύψος ή τις οδηγικές προτιμήσεις σου είναι τόσο εύκολη όσο το 1,2,3. Στην πραγματικότητα, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε τρία ύψη της σέλας (750, 765 και 780 mm), ώστε να εξασφαλίσεις την πιο άνετη θέση οδήγησης για τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη, αλλά και ασφαλή και εύκολη τοποθέτηση των ποδιών κατά τη στάθμευση ή τη στάση.

Ρωτήστε μας!

Άλλα Μοντέλα

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

PIAGGIO ZIP 50 IGET 3V 4T

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το PIAGGIO ZIP 50 IGET 3V 4T

PIAGGIO ZIP 50 IGET 3V 4T

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger