Η VESPA ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ (RED)®

ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

9,9909,990

ΜΑΖΙ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ #ENDAIDS

Η συνεργασία μεταξύ του Ομίλου Piaggio και της (RED)® οδήγησε στη δημιουργία της (VESPA 946)RED, μιας Vespa ντυμένης με λαμπερό κόκκινο χρώμα, που σχεδιάστηκε για να συνδράμει στα προγράμματα για την καταπολέμηση του AIDS, της φυματίωσης και της ελονοσίας, τα οποία προωθούνται από την οργάνωση που ιδρύθηκε το 2006 από τους Bono και Bobby Shriver.

Τα 360 εκατομμύρια δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής από την Global Fund έχουν διατεθεί σε Γκάνα, Κένυα, Λεσότο, Ρουάντα, Νότια Αφρική, Σουαζιλάνδη, Τανζανία και Ζάμπια και έχουν πλήρως επενδυθεί σε δραστηριότητες έρευνας, πρόληψης, σε θεραπείες, φάρμακα, τεστ HIV και σε ιατρική βοήθεια, ανακουφίζοντας περισσότερους από 70 εκατομμύρια ανθρώπους. Όσοι επιλέγουν μία (VESPA 946)RED ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Όμιλο Piaggio στη μάχη κατά του ιού και στην παροχή υποστήριξης σε γυναίκες, ώστε να γίνουν μητέρες υγιών παιδιών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Vespa Red

Ρωτήστε μας!

Άλλα Μοντέλα

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

(Vespa 946)RED

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το (Vespa 946)RED

(Vespa 946)RED

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger