Η έκδοση Primavera που έχει σχεδιαστεί για τολμηρούς αναβάτες

ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

4,850 4,350

Η Vespa Primavera εξέφραζε πάντα ελευθερία, δυναμισμό και προσοχή στα περιβαλλοντικά ζητήματα. Μια αδιάκοπη επιτυχία σε συνδυασμό με μια ανανέωση που σήμερα την καθιστά ακόμη πιο ευέλικτη και τεχνολογικά προηγμένη. H έκδοση Touring χαρακτηρίζεται από τις χρωμιωμένες σχάρες αποσκευών, εμπνευσμένες από τις ταξιδιωτικές της ρίζες.

Οι νέες ζάντες 12 ιντσών με σχεδίαση πέντε ακτίνων, οι μεγαλύτερες στην ιστορία της Vespa, παρέχουν σταθερότητα και απόλυτη ασφάλεια σε κάθε δρόμο. Ο μονοκύλινδρος τετράχρονος κινητήρας επιτρέπει την ομαλή και αθόρυβη οδήγηση και μειώνει την κατανάλωση, προσφέροντας κορυφαία απόδοση. Εμπρός και πίσω φωτισμός LED, σύστημα Bike Finder και άνοιγμα σέλας από απόσταση, περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης 125cc. ABS μόνο στον εμπρός τροχό

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

VESPA PRIMAVERA 125 TOURING

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το VESPA PRIMAVERA 125 TOURING

VESPA PRIMAVERA 125 TOURING

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger