Γνωρίστε τη νέα Vespa GTS Super 300 Sport Euro 5 HPE: Δείτε Τεχνικές Προδιαγραφές, Χρώματα, Κατανάλωση & Τιμή

ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

6,7996,799

Δυνατό, πρωτότυπο και γεμάτο ενέργεια. Αν είστε έτοιμοι να προσθέσετε μια γερή δόση από αδιαπραγμάτευτο, σταθερό πνεύμα στις δίτροχες περιπέτειές σας, επιβιβαστείτε στο GTS Super Sport και δείξτε στον κόσμο από τι είστε πραγματικά φτιαγμένοι

Εντυπωσιακός σχεδιασμός

Η Vespa GTS SuperSport διατίθεται σε μια γενναιόδωρη γκάμα γυαλιστερών και ματ χρωμάτων, με ένθετα σε εμφάνιση άνθρακα και γυαλιστερές μαύρες λεπτομέρειες που αποτελούν την τέλεια έμφαση σε όποιο χρώμα κι αν επιλέξετε. Υπάρχουν πολλές πρόσθετες πινελιές και γραφικά σε σπορ στυλ, ενώ το άνετο κάθισμά της είναι επενδυμένο με υλικό υψηλής ποιότητας και ραφές αντίθεσης.

Έρχεται με Vespa MIA ως στάνταρ

Υπάρχει μια πληθώρα φανταστικών εξαρτημάτων που περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό κάθε Vespa GTS SuperSport, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής Vespa MIA, η οποία χρησιμοποιεί Bluetooth για να συνδέσει το smartphone σας με τα ηλεκτρονικά συστήματα της μοτοσυκλέτας. Αυτό όχι μόνο σας δίνει πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία ταξιδιού, αλλά σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις, να λαμβάνετε μηνύματα και να διαχειρίζεστε τη λίστα αναπαραγωγής σας χωρίς να απομακρύνετε τα χέρια σας από το τιμόνι.

Μια σούπερ αθλητική ψυχή

Με τον κινητήρα 300cc HPE (High-Performance Engine), η Vespa GTS SuperSport αποδίδει μέγιστη ισχύ 17,5 kW στις 8250 rpm (23,8 ίππους) και μέγιστη ροπή 26,0 Nm στις 5250 rpm. Αυτό προστίθεται σε βελτιωμένη οδική συμπεριφορά, αλλά τα καλά νέα είναι ότι σημαίνει επίσης μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και θόρυβο. Συν τοις άλλοις, ο νέος αναλογικός πίνακας οργάνων LCD σας δίνει πρόσβαση σε μια σειρά πληροφοριών ταξιδιού που κάνουν κάθε αστική εξόρμηση ακόμα πιο ευχάριστη.

Ρωτήστε μας!

Επίλεξε τρόπο αναζήτησης

* Μόνο για ανταλλακτικά

Vespa GTS Super 300 Sport Euro 5 HPE

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

Ζητήστε Πληροφορίες για το Vespa GTS Super 300 Sport Euro 5 HPE

Vespa GTS Super 300 Sport Euro 5 HPE

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger