Γνωρίστε τη νέα Vespa GTS Super 125 Sport Euro 5 4T4V: Δείτε Τεχνικές Προδιαγραφές, Χρώματα, Κατανάλωση & Τιμή

ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

5,7995,799

Η σπορ πλευρά της οικογένειας GTS εκδηλώνεται σε αυτό το μοντέλο με την έντονη προσωπικότητα. Ανεβείτε και ανακαλύψτε την αμείλικτη φύση της Vespa GTS Super Sport

 

Εντυπωσιακός σχεδιασμός

Η Vespa GTS SuperSport διατίθεται σε μια γενναιόδωρη γκάμα γυαλιστερών και ματ χρωμάτων, με ένθετα σε εμφάνιση άνθρακα και γυαλιστερές μαύρες λεπτομέρειες που αποτελούν την τέλεια έμφαση σε όποιο χρώμα κι αν επιλέξετε. Υπάρχουν πολλές πρόσθετες πινελιές και γραφικά σε σπορ στυλ, ενώ το άνετο κάθισμά της είναι επενδεδυμένο με υλικό υψηλής ποιότητας και διαθέτει ραφές αντίθεσης.

Έρχεται με Vespa MIA ως στάνταρ

Υπάρχει μια πληθώρα φανταστικών εξαρτημάτων που περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό κάθε Vespa GTS SuperSport, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής Vespa MIA, η οποία χρησιμοποιεί Bluetooth για να συνδέσει το smartphone σας με τα ηλεκτρονικά συστήματα της μοτοσυκλέτας. Αυτό όχι μόνο σας δίνει πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία ταξιδιού, αλλά σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις, να λαμβάνετε μηνύματα και να διαχειρίζεστε τη λίστα αναπαραγωγής σας χωρίς να απομακρύνετε τα χέρια σας από το τιμόνι.

Πάντα έτοιμο για δράση

Ο κινητήρας i-get 125cc με σύστημα Start & Stop Inverter Regulator είναι ιδανικός αν βρίσκεστε συχνά σε πολυσύχναστη κίνηση ή σε καταστάσεις “stop and go”. Παρέχει ομαλή και ευέλικτη οδήγηση με γρήγορη επανεκκίνηση, ενώ οι πληροφορίες που παρέχονται από τον αναλογικό πίνακα οργάνων LCD προσθέτουν στην απόλαυση των καθημερινών αστικών περιπετειών σας.

 

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

Vespa GTS Super 125 Sport Euro 5 4T4V

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το Vespa GTS Super 125 Sport Euro 5 4T4V

Vespa GTS Super 125 Sport Euro 5 4T4V

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger