Γνωρίστε τη νέα Vespa GTS 125 Euro 5 4T4V: Δείτε Τεχνικές Προδιαγραφές, Χρώματα, Κατανάλωση & τιμή

ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

5,4995,499

Συνδυάζοντας το στυλ, τη σταθερότητα και το χειρισμό σε μια ανεπιτήδευτη και κομψή σχεδίαση, αυτή η φαινομενικά “ταπεινή” Vespa κρύβει μια εκπληκτικά σκληρή πλευρά

Εμβληματικό στυλ

Η Vespa GTS προσέχει σχολαστικά ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Τα χρώματα είναι φωτεινά και γυαλιστερά, η σέλα και το εσωτερικό ταιριάζουν μεταξύ τους, τα χρωμιωμένα στοιχεία προσθέτουν μια επιπλέον πινελιά κομψότητας και ακόμη και η πολυαγαπημένη “γραβάτα” που είναι τόσο εμβληματικό χαρακτηριστικό του μπροστινού μέρους της Vespa έχει ανανεωθεί με σύγχρονο τρόπο.

Αίσθημα Αρμονίας

Η άνεση και η ευκολία βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα με την Vespa GTS, με χαρακτηριστικά όπως η ανάφλεξη χωρίς κλειδί, το τηλεχειριζόμενο άνοιγμα του καθίσματος, μια πρακτική θύρα USB για να φορτίζετε τη συσκευή σας εν κινήσει και τη λειτουργία Bike Finder για την εύκολη αναγνώριση του σκούτερ σας σε μια πολυσύχναστη ζώνη στάθμευσης. Το επιστέγασμα είναι ο μονοκύλινδρος κινητήρας 125cc με τη γρήγορη επιτάχυνση και τη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου που τον καθιστούν ιδανικό για έναν ανέμελο αστικό τρόπο ζωής.

Ενισχυμένη ασφάλεια

Οι τελευταίες καινοτομίες φέρνουν νέα επίπεδα ελέγχου και ευχρηστίας στη Vespa GTS. Η πλήρως ανασχεδιασμένη ανάρτηση, τα διπλά δισκόφρενα και το ABS εξασφαλίζουν αποτελεσματικό φρενάρισμα και προσφέρουν πρόσφυση ακόμα και στις πιο σαθρές επιφάνειες.

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

Vespa GTS 125 Euro 5 4T4V

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το Vespa GTS 125 Euro 5 4T4V

Vespa GTS 125 Euro 5 4T4V

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger