Ένα έργο τέχνης με καρδιά υψηλής τεχνολογίας. Ένα έμβλημα που ανανεώνεται, συμβαδίζοντας με τη σύγχρονη εποχή.

ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

6,990 6,190

I AM THE POWER

Στυλάτη και έξυπνη, αθόρυβη και με μηδενικές εκπομπές. Αυτή είναι η Vespa Elettrica.
Συναρπαστική επιτάχυνση, εύκολη και απολαυστική οδήγηση. Η αυτονομία φτάνει μέχρι τα 100 χλμ, χάρη στη μπαταρία με κυψέλες λιθίου και το σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την επιβράδυνση. Η καρδιά της Vespa Elettrica είναι μία μονάδα ισχύος αθόρυβη και τεχνολογικά προηγμένη. Η έκδοση 70km/h της Vespa Elettrica είναι εξοπλισμένη με συνδυαζόμενο σύστημα πέδησης (CBS).

THIS IS VESPA ELETTRICA

Η ηλεκτρική μετακίνηση δεν θα είναι ποτέ ίδια. Η Vespa Elettrica ερμηνεύει με στυλ την επιθυμία για μία νέα σχέση μεταξύ οχήματος, περιβάλλοντος και τεχνολογίας.
Η επιτάχυνση είναι συναρπαστική και η οδήγηση εύκολη και απολαυστική. Η αυτονομία φτάνει μέχρι τα 100 χλμ, χάρη στη μπαταρία με κυψέλες λιθίου και το σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την επιβράδυνση. Η καρδιά της Vespa Elettrica είναι μία μονάδα ισχύος αθόρυβη και τεχνολογικά προηγμένη.

ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Εκτός από τη μείωση των ρυπογόνων εκπομπών, η Vespa Elettrica είναι ένα πλήρως αθόρυβο όχημα, τόσο στην κατάσταση λειτουργίας Eco, όσο και στη λειτουργία Power, με πλήρη χρήση του ηλεκτροκινητήρα. Μία έξυπνη επιλογή για την ελαχιστοποίηση του θορύβου στην πόλη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

 

 

ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ

Η χρήση της Vespa Elettrica είναι απλή. Ο χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα, εκτός από τη φιλοξενία του ειδικά σχεδιασμένου κράνους, περιλαμβάνει το καλώδιο επαναφόρτισης της μπαταρίας για σύνδεση σε πρίζα τοίχου ή σε σταθμό φόρτισης. Ο χρόνος που απαιτείται για μία πλήρη φόρτιση είναι 4 ώρες*. Η μπαταρία, όπως και ο κινητήρας, δεν χρειάζεται συντήρηση.
*ελάχιστος χρόνος φόρτισης με τάση 220 v

 

ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η έγχρωμη οθόνη TFT 4,3 ιντσών παρέχει παραμέτρους πληροφόρησης και στατιστικά λειτουργιών χρήσιμα για τη βελτίωση του στυλ οδήγησης. Το σύστημα Vespa Mia σχεδιάστηκε από τον Όμιλο Piaggio και παρέχει πλήρη συνδεσιμότητα μεταξύ οχήματος και smartphone. Η επικοινωνία bluetooth και η ειδική εφαρμογή μετατρέπει την οθόνη σε προέκταση του smartphone, επιτρέποντας τη χρήση με ασφάλεια χωρίς να απομακρυνθούν τα χέρια από το τιμόνι: ο αναβάτης μπορεί να απαντήσει σε κλήσεις, να δει τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων, να ενεργοποιήσει φωνητικές εντολές και να διαχειριστεί τη μουσική. Χάρη στην εφαρμογή οι παράμετροι του οχήματος αποθηκεύονται, όπως και η τελευταία θέση του.

 

TOTAL LOOK

Επίλεξε τη Vespa Elettrica με τα μπλε ελεκτρίκ φινιρίσματα ή προσάρμοσέ τη στο στυλ σου, εφαρμόζοντας μία από τις 5 διαθέσιμες αποχρώσεις. Μία μοναδική γκάμα χρωματικών επιλογών που διατρέχουν την περίμετρο της ποδιάς, τη χαρακτηριστική γραβάτα, την περίμετρο των τροχών, το περίγραμμα του λογοτύπου Vespa και τη διακόσμηση της σέλας.
Εξάλλου οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Διάλεξε συνδυασμό αξεσουάρ και φτιάξε τη δική σου μοναδική εμπειρία Vespa Elettrica.

Ρωτήστε μας!

Άλλα Μοντέλα

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

VESPA ELETTRICA 70 KM/H

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το VESPA ELETTRICA 70 KM/H

VESPA ELETTRICA 70 KM/H

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger