Γνωρίστε τη νέα Vespa GTS 300 Euro 5 HPE: Δείτε Τεχνικές Προδιαγραφές, Χρώματα, Κατανάλωση & τιμή

ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

6,4996,499

Λιτό, απέριττο και με τη γνωστή κομψότητα της Vespa, αυτό είναι ένα σκούτερ για όσους θέλουν να μετακινούνται με την ελάχιστη δυνατή φασαρία και ενόχληση.

Διαχρονικό Στυλ

Ακόμη και οι πιο μικρές λεπτομέρειες της Vespa GTS έχουν μελετηθεί προσεκτικά. Το κάθισμα και τα έπιπλα είναι συντονισμένα, τα χρώματα είναι έντονα και λαμπερά, οι χρωμιωμένες πινελιές προσδίδουν μια μοντέρνα λάμψη, και ακόμη και η εμβληματική “γραβάτα” της Vespa έχει σχεδιαστεί εκ νέου.

Αυστηρά Χρηστική

Η ανάφλεξη χωρίς κλειδί, το απομακρυσμένο άνοιγμα της σέλας, η πρακτική θύρα USB και το Bike Finder για εύκολο εντοπισμό σε πολυσύχναστους χώρους στάθμευσης είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τη Vespa GTS εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη. Αλλά δεν σταματάει εκεί. Ο κινητήρας 300cc HPE της είναι ένας από τους κινητήρες με τις καλύτερες επιδόσεις που έχουν τοποθετηθεί ποτέ σε Vespa, μετατρέποντας ακόμα και την πιο κοινότυπη διεκπεραίωση σε μια διασκεδαστική περιπέτεια.

Ενισχυμένη ασφάλεια

Οι τελευταίες καινοτομίες φέρνουν νέα επίπεδα ελέγχου και χειρισμού στη Vespa GTS. Η πλήρως ανασχεδιασμένη ανάρτηση, τα διπλά δισκόφρενα, το ABS και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ASR εξασφαλίζουν σταθερότητα ακόμα και στις χειρότερες επιφάνειες του οδοστρώματος και πιο ακριβή και αποτελεσματική πέδηση.

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

Vespa GTS 300 Euro 5 HPE

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το Vespa GTS 300 Euro 5 HPE

Vespa GTS 300 Euro 5 HPE

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger