Μια ειδική αριθμημένη έκδοση, που παραμένει πιστή στην αγωνιστική ψυχή της Vespa

ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

5,9905,990

Η αποκλειστική Vespa Sei Giorni, μία ειδική έκδοση – σε αριθμημένη παραγωγή – αναβιώνει την αυθεντική και ομώνυμη Vespa Sport “Sei Giorni”, ένα μοντέλο που δημιουργήθηκε ειδικά για τον απαιτητικό αγώνα regularity “Sei Giorni Internazionale di Varese” το 1951.

Μετά από την επιτυχία της αρχικής σειράς, η Vespa Sei Giorni εισάγει μια δεύτερη αριθμημένη – αλλά όχι περιορισμένη – έκδοση έκδοση, με έναν νέο κινητήρα 300 cc HPE (High Performance Engine). Χάρη στην κορυφαία τεχνολογία προσφέρει αύξηση της ισχύος κατά 12% σε σύγκριση με τον προκάτοχό του και βελτιστοποιεί την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. Με σώμα εξ’ ολοκλήρου από ατσάλι, η Vespa Sei Giorni II Edition είναι ένας άμεσα αναγνωρίσιμος και πολύπλευρος σύντροφος, είτε μέσα στην πόλη είτε σε μεγάλες διαδρομές.

Μετά από τη μεγάλη εμπορική επιτυχία της πρώτης έκδοσης, έρχεται η Vespa Sei Giorni II Edition, ακόμα πιο σπορ, χάρη στον νέο κινητήρα 300 hpe. Το στυλ της Vespa Sei Giorni θυμίζει τις κλασσικές ρίζες της Vespa. Τα στοιχεία που την διακρίνουν είναι το “faro basso” – ο
χαμηλά τοποθετημένος προβολέας πάνω στο μπροστινό φτερό – το γυμνό τιμόνι, το κομψό στρογγυλό όργανο και η κοντή φιμέ ζελατίνα που το πλαισιώνει, ενώ στο μπροστινό μέρος διακρίνεται η “γραβάτα”, που τονίζεται με μαύρες ματ γρίλιες.

Η συνολική εμφάνιση χαρακτηρίζεται από το μαύρο number plate με το νούμερο «6», απευθείας παραπομπή στη Vespa που χρησιμοποίησε η θρυλική Squadra Corse τη δεκατετία του ’50, και ενισχύεται από μαύρες λεπτομέρειες, όπως το κάλυμμα της εξάτμισης και οι ζάντες, μαζί με τολμηρά κόκκινα φινιρίσματα. Η Vespa Sei Giorni διαθέτει ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο και άνετη σέλα με διπλή επένδυση, αγωνιστικής εμφάνισης αλλά εγκεκριμένη για δύο αναβάτες.

Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται θύρα USB, που βρίσκεται στο ντουλαπάκι στο εσωτερικό της ποδιάς, ενώ τα πίσω φώτα διαθέτουν πλέον τεχνολογία full LED, μια λύση που συμβάλλει στη βελτίωση της ενεργητικής ασφάλειας. Το επίπεδο ασφάλειας συμπληρώνεται από το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών ABS. Η Vespa Sei Giorni II Edition ξεχωρίζει επίσης από το αποκλειστικό γκρι χρώμα “Grigio Sei Giorni”.

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

VESPA GTV 300 SEI GIORNI ABS E5

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το VESPA GTV 300 SEI GIORNI ABS E5

VESPA GTV 300 SEI GIORNI ABS E5

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger