Γνωρίστε ο νέο Piaggio MP3 400 HPE Sport Euro 5: Δείτε Τεχνικές Προδιαγραφές, Χρώματα, Κατανάλωση & Τιμή

ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

10,49010,490

Η τεχνολογία συναντά μια σπορ συμπεριφορά
Με τις αποκλειστικές εντυπωσιακές χρωματικές επιλογές του, το MP3 400 HPE Sport αποπνέει μια συμπεριφορά “μην τα βάζεις μαζί μου”.

Οι πρόσφατες καινοτομίες συνδυάζονται σε μια σχεδίαση που είναι πιο δυναμική και σπορ από ποτέ, και δεν περιορίζεται μόνο στην αισθητική.

Ολόκληρη η εμπειρία οδήγησης περνάει σε άλλο επίπεδο με τον στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει το Piaggio MIA, την πλατφόρμα πολυμέσων που συνδέει τη μοτοσυκλέτα και το smartphone, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε με ευκολία τη λίστα αναπαραγωγής, τις κλήσεις και τα μηνύματά σας.

Μια εξαιρετικά άνετη οδήγηση

Η αισθητική του Piaggio MP3 ανανεώνεται, εμπνευσμένη από τις τελευταίες τάσεις του κόσμου της αυτοκίνησης. Ο πλήρης φωτισμός LED αναδεικνύει τις αποφασιστικές και κομψές γραμμές, ενώ το εκτεταμένο μπροστινό μέρος προσφέρει μεγαλύτερη προστασία. Το επανασχεδιασμένο κάθισμα δεν είναι μόνο πιο άνετο τόσο για τον αναβάτη όσο και για τον συνεπιβάτη, αλλά επιτρέπει επίσης μια πιο χαλαρή θέση οδήγησης για μεγαλύτερο έλεγχο ακόμα και στις πιο φρενήρεις καταστάσεις.

Βελτιωμένη απόδοση του κινητήρα

Η καρδιά που χτυπάει στη νέα σειρά Piaggio MP3 είναι ο κινητήρας υψηλών επιδόσεων 400 κ.εκ. Euro 5, ο οποίος έχει επανασχεδιαστεί πλήρως για να προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις, μειωμένους κραδασμούς και αποδοτικότερη κατανάλωση καυσίμου.

Απόλυτη οδηγική απόλαυση

Η Piaggio έχει συγκεντρώσει μια σειρά από τις τελευταίες καινοτομίες της για να δημιουργήσει μια απόλυτη εμπειρία οδήγησης, όπως ενεργοποίηση χωρίς κλειδί για γρήγορη και εύκολη ανάφλεξη, ντουλαπάκι με ενσωματωμένη θύρα USB, ευρύχωρη θήκη κάτω από το κάθισμα με φωτισμό και, στις 7 ίντσες, τη μεγαλύτερη έγχρωμη οθόνη TFT στην κατηγορία των τρίτροχων.

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

Piaggio MP3 400 Sport Euro 5 HPE

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το Piaggio MP3 400 Sport Euro 5 HPE

Piaggio MP3 400 Sport Euro 5 HPE

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger