ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

10,54010,540

Ο σπορ χαρακτήρας, που υποδηλώνεται από το σήμα “Sport” στο πίσω μέρος της ουράς, τονίζεται περαιτέρω από το μαύρο ματ του προστατευτικού εξάτμισης και των χειρολαβών συνεπιβάτη αλλά και τα γραφικά τύπου carbon στο κεντρικό τούνελ και το εσωτερικό της ποδιάς.

Μοναδικό και απολύτως ξεχωριστό, μέχρι τα πίσω αμορτισέρ με αέριο και τα μπροστινά δισκόφρενα μαργαρίτα, το MP3 500 Sport hpe ανοίγει δρόμο στην κυκλοφορία με τόλμη και αποφασιστικότητα.
Τέλος, οι πέντε χρωματικοί συνδυασμοί του δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι αυτή η έκδοση είναι για τολμηρούς, έχοντας να επιλέξουν ανάμεσα από το μαύρο, γκρι και πράσινο σε ματ και λευκό ή γκρι σε γυαλιστερό φινίρισμα.

Νέος κινητήρας, νέες επιδόσεις

Οι επιδόσεις και η απόδοση είναι τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στον νέο μονοκύλινδρο κινητήρα 500 hpe (High Performance Engine). Προσφέρει αύξηση των επιδόσεων κατά περίπου 14% σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα 500cc, με μέγιστη ισχύ 44,2 CV και μια σημαντική μείωση στην κατανάλωση καυσίμου, στην κατηγορία των τριών τροχών.

Το σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης γκαζιού “Ride by Wire” βελτιστοποιεί την κατανομή λειτουργίας και την απόδοση του κινητήρα ακόμη και σε χαμηλή ταχύτητα, μέσω της αλλαγής χαρτογράφησης με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού στο τιμόνι.
Επίσης νέο είναι το καπάκι μετάδοσης και το φινίρισμα του εξωτερικού μέρους του κάρτερ, του οποίου η εξαγωγή καυσαερίων έρχεται με νέο σιλανσιέ, μειώνοντας το αντιληπτό επίπεδο θορύβου και βελτιστοποιώντας το στύλ.

Η ασφάλεια ξεκινάει από το Α

“A” όπως στο ABS. Έχοντας εξελιχθεί μαζί με την Continental, το σύστημα τριών καναλιών ABS προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας, αποφεύγοντας το μπλοκάρισμα των τροχών κατά τους ελιγμούς πέδησης και διασφαλίζοντας ότι θα έχεις πάντα τον έλεγχο. Οι δύο μεγάλοι μπροστινοί τροχοί των 13 ιντσών συμβάλλουν επίσης στην εξαιρετική ασφάλεια και στη βελτιωμένη ικανότητα απορρόφησης κραδασμών της επιφάνειας του οδοστρώματος.
“A”, όπως και στο ASR (Anti-Slip Regulation), με εύκολη λειτουργία απενεργοποίησης, εξασφαλίζοντας ότι ο πίσω τροχός δεν θα ολισθαίνει σε δύσκολες επιφάνειες όπως η υγρή άσφαλτος

Ξεχωριστά χαρακτηριστικά

Σπορ και ευέλικτη, η πιο «άγρια» έκδοση της οικογένειας MP3 Piaggio χαρακτηρίζεται από τα εξαιρετικά αποτελεσματικά και αποκλειστικά αμορτισέρ με αέριο της Kayaba, μαζί με τα τολμηρά μπροστινά δισκόφρενα σε σχήμα μαργαρίτας.

Αξιόπιστο, ασφαλές και άνετο

Ο ακόμα πιο μοντέρνος σχεδιασμός και το φινίρισμά του συνδυάζονται με αυξημένη άνεση για τον συνεπιβάτη, με την τοποθέτηση νέας σέλας και πλάτης καθισμάτων για δύο. Υπάρχει επίσης η εργονομική χειρολαβή, ιδανική για ταξίδια.

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

PIAGGIO MP3 500 HPE SPORT

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το PIAGGIO MP3 500 HPE SPORT

PIAGGIO MP3 500 HPE SPORT

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger