Ιδανικό για κάθε περίσταση

ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

6,7906,790

Αν αναζητάς έναν κομψό και ασφαλή τρόπο μετακίνησης στην κυκλοφορία της πόλης, το Piaggio MP3 300 HPE είναι ο ιδανικός σύντροφος. Ανανεωμένη εμφάνιση και πρακτική σέλα με σύστημα συγκράτησης ανοίγματος και βοηθητικό φως στον αποθηκευτικό χώρο. Η εξαιρετικά στρωτή επιτάχυνση, σε κάθε περίπτωση, εξασφαλίζει καταπληκτικές επιδόσεις,  ενώ η αναθεώρηση της μετάδοσης έχει ως αποτέλεσμα την αθόρυβη λειτουργία.

Εξέλιξη και Δύναμη

Ο νέος τετράχρονος, τετραβάλβιδος, υγρόψυκτος κινητήρας 300 cc HPE (High Performance Engine) με ηλεκτρονικό ψεκασμό προσφέρει μέγιστες επιδόσεις και μεγαλύτερο έλεγχο στην κατανάλωση καυσίμου. Η παραμικρή λεπτομέρειά του έχει επανασχεδιαστεί με στόχο να προσφέρει ομαλή, άνετη και ήσυχη οδήγηση.
Επιπρόσθετα, συγκριτικά με την προηγούμενη έκδοση, προσφέρει μια αύξηση της τάξης του 24% στη μέγιστη ισχύ, αγγίζοντας τα 19,3 kW (26,2 HP) στις 7750 σ.α.λ., και αύξηση της ροπής κατά 15% – στα 26,0 Nm – στις 6500 σ.α.λ.

Κομψό και Μοντέρνο

Ένα σκούτερ που εκφράζει την αστική κομψότητα και συνδυάζει αβίαστα τα επιμέρους στοιχεία του, ξεκινώντας από το τολμηρό μπροστινό πλαίσιο και φθάνοντας μέχρι το κομψό πίσω τμήμα. Η χαρακτηριστική “γραβάτα” χωρίζει τους προβολείς και συνδέει τις γρίλιες με τον ενσωματωμένο φιμέ ανεμοθώρακα, ο οποίος προσφέρει μέγιστη προστασία και άνετη οδήγηση. Το σύνολο ολοκληρώνεται ιδανικά και γίνεται πιο σύγχρονο με το ζευγάρι των προβολέων με φώτα ημέρας LED υψηλής απόδοσης και τους τροχούς με ζάντες πέντε διπλών ακτίνων, ένα σαφές στίγμα αναφοράς στον κόσμο των πολυτελών και σπορ αυτοκινήτων.

Κορυφαίος στην κατηγορία του πίνακας οργάνων

Ο πίνακας οργάνων αποτελείται από τρία αναλογικά στοιχεία: τις ενδείξεις που επιτρέπουν άμεση πρόσβαση στις βασικές πληροφορίες του οχήματος ( στάθμη καυσίμου, ταχύμετρο, θερμοκρασία ψυκτικού υγρού), μια οθόνη LCD πολλαπλών λειτουργιών και τις προειδοποιητικές λυχνίες. Στο κέντρο, ακριβώς κάτω από την οθόνη, βρίσκεται μια δεύτερη σειρά 4 προειδοποιητικών λυχνιών που παρέχουν τις ακόλουθες πληροφορίες: προειδοποίηση κλειδώματος εμπρός συστήματος, ένδειξη DRL, κλείδωμα εμπρός συστήματος ενεργοποιημένο και χειρόφρενο ενεργοποιημένο. Τα πάντα έχουν σχεδιαστεί για να σου επιτρέπουν να συγκεντρώνεσαι στην οδήγηση, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες διαθέσιμες με μια μόνο ματιά.

Τέλειο για μακρινές αποδράσεις

Η προηγμένη τεχνολογία, το ABS με 3 κανάλια και το σύστημα συνδυασμένης πέδησης με δισκόφρενο στους τρεις τροχούς προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία οδήγησης χωρίς συμβιβασμούς σε θέματα ασφάλειας. Πέρα από όλα αυτά, υπάρχουν επιπλέον χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν τη μέγιστη άνεση, όπως η σέλα με δύο χωριστά επίπεδα και ο πρακτικός αποθηκευτικός χώρος που περιλαμβάνει υποδοχή USB.

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

PIAGGIO MP3 300 HPE

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το PIAGGIO MP3 300 HPE

PIAGGIO MP3 300 HPE

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger