Γνωρίστε ο νέο Piaggio MP3 400 Euro 5 hpe: Δείτε Τεχνικές Προδιαγραφές, Χρώματα, Κατανάλωση & τιμή

ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

9,9909,990

Ο τέλειος συνδυασμός ισχύος και ευελιξίας
Σχεδιασμένο για τους κατοίκους των πόλεων που επιθυμούν λίγο περισσότερη ζωντάνια και δυναμισμό στην επιλογή του μεταφορικού τους μέσου, το Piaggio MP3 400 hpe αντλεί έμπνευση από τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας στην τελευταία σχεδίαση, τα χρώματα και τις λειτουργίες του.

Αρκετά ισχυρό για να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις με άνεση, διατηρεί τον εύκολο χειρισμό που αποτελεί μέρος του DNA του.

Όπως πάντα διακριτικό, με νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες

Το νέο Piaggio MP3 400 cc HPE δεν διαθέτει μόνο μια πιο μοντέρνα, σπορ σχεδίαση, αλλά είναι επίσης γεμάτο με τεχνολογία αιχμής, όπως έναν εξαιρετικά αποδοτικό κινητήρα Euro 5, ενεργοποίηση χωρίς κλειδί, φωτισμό full-LED, ένα νέο σύστημα πέδησης και τη μεγαλύτερη έγχρωμη οθόνη TFT στην κατηγορία των τρίτροχων.
Φυσικά, το MP3 ήταν το πρώτο τρίτροχο σκούτερ και με την πάροδο των χρόνων, η Piaggio δεν επαναπαύεται ποτέ στις δάφνες της, συνεχίζοντας να τελειοποιεί το σχεδιασμό, ώστε να φτάσουμε σήμερα στο σημείο που βρισκόμαστε με ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της αστικής κινητικότητας.

Μια εξαιρετικά άνετη οδήγηση

Η αισθητική του Piaggio MP3 ανανεώνεται, εμπνευσμένη από τις τελευταίες τάσεις του κόσμου της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο πλήρης φωτισμός LED αναδεικνύει τις αποφασιστικές και κομψές γραμμές, ενώ το εκτεταμένο μπροστινό μέρος προσφέρει μεγαλύτερη προστασία. Το επανασχεδιασμένο κάθισμα δεν είναι μόνο πιο άνετο τόσο για τον αναβάτη όσο και για τον συνεπιβάτη, αλλά επιτρέπει επίσης μια πιο χαλαρή θέση οδήγησης για μεγαλύτερο έλεγχο ακόμα και στις πιο φρενήρεις καταστάσεις.

Βελτιωμένη απόδοση του κινητήρα

Η καρδιά που χτυπάει στη νέα σειρά Piaggio MP3 είναι ο κινητήρας υψηλών επιδόσεων 400 κ.εκ. Euro 5, ο οποίος έχει επανασχεδιαστεί πλήρως για να προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις, μειωμένους κραδασμούς και αποδοτικότερη κατανάλωση καυσίμου.

Απόλαυση της οδήγησης

Η Piaggio έχει συγκεντρώσει μια σειρά από τις τελευταίες καινοτομίες της για να δημιουργήσει μια απόλυτη εμπειρία οδήγησης, όπως ενεργοποίηση χωρίς κλειδί για γρήγορη και εύκολη ανάφλεξη, ντουλαπάκι με ενσωματωμένη θύρα USB, ευρύχωρη θήκη κάτω από το κάθισμα με φωτισμό και, στις 7 ίντσες, τη μεγαλύτερη έγχρωμη οθόνη TFT στην κατηγορία των τρίτροχων.

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

Piaggio MP3 400 Euro 5 HPE

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το Piaggio MP3 400 Euro 5 HPE

Piaggio MP3 400 Euro 5 HPE

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger