ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

11,14011,140

Ο σπορ χαρακτήρας είναι ακόμα πιο εμφανής από τους νέους μπροστινούς προβολείς DRL με τεχνολογία LED και από το κάλυμμα της μετάδοσης. Οι διαστάσεις του οχήματος, το ABS στον βασικό εξοπλισμό, ο προηγμένης τεχνολογίας πίνακας οργάνων και ο κινητήρας υψηλών επιδόσεων συνθέτουν τη δημιουργία ενός σπορ σκούτερ, γεννημένου για την πόλη. Σίγουρα είναι ένα σκούτερ που προσελκύει την προσοχή, οπότε αποκλείεται να περάσεις απαρατήρητος!

Μια πραγματική υπερ-δύναμη

Ο μονοκύλινδρος κινητήρας 500 HPE  (High Performance Engine) του Piaggio MP3 500 Sport Advanced μπορεί να συνοψιστεί σε δύο λέξεις: ανθεκτικός και αξιόπιστος. Η ισχύς του προέρχεται από τις 4 υγρόψυκτες βαλβίδες, τον ηλεκτρονικό ψεκασμό και το ηλεκτρονικό γκάζι (Ride-by-Wire) πολλαπλών χαρτογραφήσεων, το οποίο προσφέρει βελτιωμένη οδηγική συμπεριφορά, ανώτερες επιδόσεις και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

Η καινοτομία εισάγει την “όπισθεν”

Η σημαντική καινοτομία στην περίπτωση του Piaggio MP3 500 Sport Advanced είναι η προσθήκη ταχύτητας όπισθεν, πρώτη φορά κάνει την εμφάνισή της στον χώρο των τρίτροχων σκούτερ. Μια λειτουργία που ανεβάζει την άνεση και την ευκολία οδήγησης σε άλλο επίπεδο. Η στάθμευση γίνεται πιο εύκολη από ποτέ, ακόμη και στα στενότερα σημεία ή σε δύσκολες καταστάσεις.

Σχεδιασμένο για μοναδική οδήγηση

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην εξασφάλιση της άνεσης του οδηγού και του συνεπιβάτη. Η ευρύχωρη άνετη σέλα με στήριγμα πλάτης και εργονομικές χειρολαβές, μαζί με τα πρακτικά μαρσπιέ για τον συνεπιβάτη, συμβάλλουν στην εξασφάλιση μιας χαλαρής και ευχάριστης εμπειρίας οδήγησης. Η τέλεια ισορροπία στη διάταξη θέσης τιμονιού-σέλας-μαρσπιέ είναι άλλη μια προσεκτικά μελετημένη λεπτομέρεια που καθιστά το Piaggio MP3 έναν άριστο σύντροφο τόσο για μακρινές αποστάσεις όσο και για καθημερινή οδήγηση.

Περισσότερος έλεγχος

Από τον ολοκληρωμένο, σύγχρονο πίνακα οργάνων μέχρι την πολυλειτουργική ψηφιακή οθόνη και την πλατφόρμα πολυμέσων PIAGGIO MIA (προαιρετικός εξοπλισμός), που συνδέει το smartphone με το ηλεκτρονικό σύστημα του οχήματος, όλα εξασφαλίζουν καλύτερη διαχείριση σε όλες τις συνθήκες, καλύτερο έλεγχο και παρακολούθηση του οχήματος. Από τεχνικής άποψης, το ζευγάρι των πίσω αμορτισέρ αερίου Kayaba, με το έντονο κόκκινο χρώμα, προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και σταθερότητα.

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

PIAGGIO MP3 500 HPE Sport Advanced

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το PIAGGIO MP3 500 HPE Sport Advanced

PIAGGIO MP3 500 HPE Sport Advanced

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger