ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

2,790 2,590

Το Piaggio Liberty 125 ABS είναι η ιδανική λύση για εκείνους που αναζητούν τον ιδανικό συνδυασμό στυλ, χαμηλού βάρους, εύκολης οδήγησης και ασφάλειας. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι τα υψηλά επίπεδα ευκολίας χειρισμού, ευελιξίας και αξιοπιστίας, σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία, όπως το σύστημα πέδησης ABS μόνο στον εμπρός τροχό και ο τριβάλβιδος, αερόψυκτος κινητήρας με τεχνολογία i-get (Italian Green Experience Technology), με πιστοποίηση Euro 4 και ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου.

Εξαιρετικές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση, ελάχιστο κόστος λειτουργίας, μειωμένος θόρυβος και μεγαλύτερη εξοικονόμηση σε όλες τις συνθήκες. Ας μην ξεχνάμε όμως την αισθητική και τις πρακτικές λεπτομέρειες. Το Liberty 125 ABS είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του ιταλικού σχεδιασμού και στυλ, καθώς οι μεγάλοι τροχοί διαμέτρου 14 και 16 ιντσών τονίζουν την κλασική, κομψή φόρμα του. Επιπλέον υπάρχουν στοιχεία που προσθέτουν πρακτικότητα, όπως το ντουλαπάκι με κλειδαριά στο εσωτερικό της ποδιάς και ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, ο οποίος χωρά ένα κράνος Jet με ζελατίνα.

Τεχνολογία i-get

Ο μονοκύλινδρος κινητήρας με τεχνολογία i-get (Italian Green Experience Technology) που χτυπά στην καρδιά του Piaggio Liberty 125 ABS αποτελεί παράδειγμα της πρωτοπορίας της Piaggio με στόχο τη μεγιστοποίηση της οδηγικής απόλαυσης. Εξασφαλίζει όχι μόνο μειωμένο θόρυβο, εξαιρετικά ομαλή λειτουργία και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, αλλά και σημαντική μείωση στις βλαβερές εκπομπές καυσαερίων.

Άφθονος ωφέλιμος χώρος

Το Piaggio Liberty 125 ABS διαθέτει άφθονο αποθηκευτικό χώρο, ξεκινώντας με το εσωτερικό της ποδιάς που φιλοξενεί ντουλαπάκι με κλειδαριά και δύο χωρίσματα, ιδανικό για την αποθήκευση εγγράφων και άλλων μικρών αντικειμένων. Άνοιξε τη σέλα, με ένα πάτημα στο ειδικό κουμπί του τιμονιού, και θα βρεις έναν δεύτερο αποθηκευτικό χώρο που είναι αρκετά μεγάλος για να χωρέσει ένα κράνος Jet με ζελατίνα.

Τα πλεονεκτήματα των μεγάλων τροχών

Ο εμπρός τροχός του Piaggio Liberty 125 ABS, με διάμετρο 16 ιντσών, εξασφαλίζει σταθερότητα και ακρίβεια κατά την οδήγηση σε όλες τις συνθήκες, ενώ ο πίσω τροχός, με διάμετρο 14 ιντσών και μεγάλο ελαστικό 100/80 παρέχει ιδανικό συνδυασμό μεταξύ πρόσφυσης και ευελιξίας. Το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος ABS μόνο στον εμπρός τροχό αναπτύχθηκε από την Piaggio σε συνεργασία με την Bosch, τον παγκόσμιο ηγέτη στην κατασκευή εξαρτημάτων αυτοκίνησης.

Τα πάντα υπό έλεγχο!

Ο πίνακας οργάνων του Piaggio Liberty 125 ABS συνδυάζει αρμονικά αναλογική και ψηφιακή τεχνολογία. Το κλασικό ταχύμετρο βρίσκεται δίπλα σε μια οθόνη LCD που ενεργοποιείται μέσω ενός κουμπιού στη δεξιά μπάρα του τιμονιού. Οι κομψές μπλε γραμμές του σου δείχνουν τη στάθμη του καυσίμου και τα χιλιόμετρα που διανύθηκαν (ολική απόσταση και διαδρομή), ενώ, χάρη στο ψηφιακό ρολόι, είσαι πάντα στην ώρα σου.

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

PIAGGIO LIBERTY 125 I-GET

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το PIAGGIO LIBERTY 125 I-GET

PIAGGIO LIBERTY 125 I-GET

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger