ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

3,050 2,850

Το Piaggio Liberty S 150 ABS είναι ο μεγάλος αδερφός της οικογένειας: το πιο κομψό, γοητευτικό και κορυφαίων επιδόσεων μέλος της. Είναι επίσης το σπορ αδελφάκι της βασικής έκδοσης και, όπως ισχύει και για τα υπόλοιπα μοντέλα Liberty της έκδοσης «S», διατίθεται σε δύο τολμηρά, ασυμβίβαστα χρώματα: κόκκινο (Rosso Opaco) και γκρι (Grigio Titanio Opaco) που έρχονται σε έντονη αντίθεση με τις μαύρες χάντες με ασημί φινίρισμα και με τα κόκκινα γαζιά της σέλας.

Πρόκειται για ένα σκούτερ που τραβάει τα βλέμματα, χάρη και στα υπόλοιπα στοιχεία σε έντονο μαύρο χρώμα, όπως η σχάρα αποσκευών, το προστατευτικό της εξάτμισης και οι καθρέπτες. Όπως και στα υπόλοιπα μοντέλα Liberty, η εμφάνιση δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα: η λειτουργικότητα είναι εξίσου σημαντική. Υπάρχει άφθονος αποθηκευτικός χώρος, με ένα διαμέρισμα στο εσωτερικό μέρος της ποδιάς, κάτω από το τιμόνι και ένα δεύτερο κάτω από τη σέλα, αρκετά μεγάλο για να χωρέσει ένα κράνος Jet με ζελατίνα.

Το σκούτερ διαθέτει επίσης ευρύχωρο επίπεδο δάπεδο και πρακτικό γάντζο για τσάντες. Ο πίνακας οργάνων συνδυάζει αναλογική και ψηφιακή τεχνολογία. Και τέλος, όσον αφορά τις επιδόσεις, το Piaggio Liberty S 150 ABS διαθέτει έναν αερόψυκτο, τριβάλβιδο, μονοκύλινδρο κινητήρα, που χρησιμοποιεί τεχνολογία ηλεκτρονικού ψεκασμού καυσίμων και i-get (Italian Green Experience Technology), ενώ πληροί τα πρότυπα εκπομπών Euro 4.

Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια

Τίποτα δεν μένει στην τύχη όταν πρόκειται για την ασφάλεια: Οι τροχοί του Piaggio Liberty S 150 ABS έχουν διάμετρο 16” μπροστά και 14” πίσω, και το σύστημα πέδησης αποτελείται από δίσκο 240 mm εμπρός και ταμπούρο πίσω. Επίσης, περιλαμβάνει σύστημα αντιμπλοκαρίσματος Στάνταρ ABS στον εμπρός τροχό που αναπτύχθηκε από την Piaggio σε συνεργασία με την Bosch, τον παγκόσμιο ηγέτη στην κατασκευή εξαρτημάτων αυτοκίνησης. Εγγυημένη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Ταξίδεψε με άνεση

Η σέλα του Piaggio Liberty S 150 ABS, με το εντυπωσιακό και σπορ κόκκινο γαζί, είναι ιδιαίτερα μεγάλη, κάτι που την κάνει εξαιρετικά άνετη ακόμα και για δύο. Ο συνεπιβάτης μπορεί άνετα να τοποθετήσει τα πόδια του στα αναδιπλούμενα μαρσπιέ, που κρύβονται με πρακτικό τρόπο στο εσωτερικό των πλευρών του σκούτερ.

Λεπτομέρειες χρωμίου

Ο ηλεκτρονικός πίνακας οργάνων του Piaggio Liberty S 150 ABS αποτελείται από κλασικό, αναλογικό ταχύμετρο σε συνδυασμό με μια σύγχρονη, κομψή γαλάζια οθόνη LCD, όπου εμφανίζεται η στάθμη καυσίμου, ο χιλιομετρητής και το ρολόι. Το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα ολοκληρώνεται από το χρωμιωμένο πλαίσιο που συμπληρώνει ιδανικά το κατακόρυφο διακοσμητικό έμβλημα πάνω στην μπροστινή ποδιά, και από τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες στο πίσω και εμπρός μέρος του σκούτερ.

Άφθονος αποθηκευτικός χώρος

Το Piaggio Liberty S 150 ABS θα καλύψει κάθε ανάγκη αποθήκευσης: υπάρχει χώρος για μικρές αποσκευές στο επίπεδο δάπεδο, ενώ στο εσωτερικό της ποδιάς θα βρείτε ντουλαπάκι με κλειδαριά και κάτω από τη σέλα (που ανοίγει ηλεκτρονικά μέσω κουμπιού) υπάρχει χώρος αρκετά μεγάλος για να χωρέσει ένα κράνος Jet με ζελατίνα.

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

PIAGGIO LIBERTY S 150 i-get

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το PIAGGIO LIBERTY S 150 i-get

PIAGGIO LIBERTY S 150 i-get

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger