ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

2,950 2,750

Για όσους αναζητούν κάτι πιο ισχυρό σε σχέση με την έκδοση 125 κ.εκ., η Piaggio δημιούργησε το Liberty 150 ABS. Παρόλο που η εμφάνιση και η κατασκευή του σκούτερ είναι πανομοιότυπη με την έκδοση 125 κ.εκ., τη διαφορά την κάνει ο μονοκύλινδρος κινητήρας με ψεκασμό καυσίμου.

Όπως και οι υπόλοιποι κινητήρες της οικογένειας, χρησιμοποιεί την τεχνολογία i-get (Italian Green Experience Technology) αλλά παρέχει νευρώδη ισχύ 9,6 kW στις 7750 σ.α.λ. και ροπή 13 Nm στις 5250 σ.α.λ. Αυτό σημαίνει ότι θα σε πάει παντού και σε όλες τις συνθήκες, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετική ασφάλεια χάρη στο σύστημα αντιμπλοκαρίσματος Στάνταρ ABS στον εμπρός τροχό. Όσον αφορά τον σεβασμό του περιβάλλοντος, είναι και εδώ νικητής, καθώς συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές Euro 4.

Από αισθητικής άποψης, διαθέτει την ίδια κομψή εμφάνιση με το μοντέλο των 125 κ.εκ. «Φορά» ελαστικά μεγάλης διαμέτρου (16” εμπρός και 14” πίσω) που παίζουν κεντρικό ρόλο στον σχεδιασμό του και ταιριάζουν ιδανικά με τα χαρακτηριστικά οπτικά στοιχεία του σκούτερ, όπως το κατακόρυφο διακοσμητικό έμβλημα στη μπροστινή ποδιά. Και τέλος, το Liberty 150 ABS προσφέρει άφθονο χώρο για τις αποσκευές και τα ψώνια, με ντουλαπάκι στο εσωτερικό μέρος της ποδιάς και, κάτω από τη σέλα, χώρο αρκετά μεγάλο για να χωρέσει ένα κράνος Jet με ζελατίνα.

Ένας πανίσχυρος κύλινδρος

Ο μονοκύλινδρος κινητήρας του Piaggio Liberty 150 ABS μπορεί να αποδώσει έως 9,6 kW στις 7750 σ.α.λ. και διαθέτει ροπή 13 Nm στις 5250 σ.α.λ. Με τέτοιες επιδόσεις, το σκούτερ αυτό είναι ιδανικό όχι μόνο για μετακινήσεις μέσα στην πόλη αλλά και για μεγαλύτερες διαδρομές. Και επίσης, παρά τη μεγάλη του ισχύ, είναι εξαιρετικά οικονομικό όσον αφορά την κατανάλωση καυσίμου και με χαμηλές εκπομπές ρύπων, με πιστοποίηση Euro 4.

Ένα σκούτερ για δύο

Ο οδηγός του Piaggio Liberty 150 ABS μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα απολαύσει απόλυτη άνεση, χάρη στον άψογο τρόπο με τον οποίο συνδυάζονται σέλα, τιμόνι και δάπεδο. Το ύψος της σέλας είναι 787 mm, και η μπροστινή ποδιά προσφέρει εξαιρετική προστασία, ακόμα και σε βροχερές καιρικές συνθήκες. Ο επιβάτης δεν θα μείνει παραπονεμένος, καθώς γι’ αυτόν υπάρχουν άνετα, στιβαρά, αναδιπλούμενα μαρσπιέ και μια άνετη, μεγάλου μήκους σέλα.

Προσοχή στη λεπτομέρεια

Στο Piaggio Liberty 150 ABS, τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη: Από τα φώτα στάθμευσης τεχνολογίας LED έως τον πίνακα οργάνων που συνδυάζει με έξυπνο τρόπο αναλογική και ψηφιακή τεχνολογία, με το μεγάλο ταχύμετρο σε κεντρικό ρόλο δίπλα στην οθόνη LCD πολλών λειτουργιών.  Τα δύο αποθηκευτικά διαμερίσματα παρέχουν άφθονο χώρο: υπάρχει ένα ντουλαπάκι με κλειδαριά στο εσωτερικό της ποδιάς, καθώς και ένας χώρος όπου μπορεί άνετα να χωρέσει ένα κράνος Jet με ζελατίνα, κάτω από τη σέλα (που ανοίγει με ένα απλό πάτημα στο ειδικό κουμπί του τιμονιού).

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

PIAGGIO LIBERTY 150 ABS I-GET

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το PIAGGIO LIBERTY 150 ABS I-GET

PIAGGIO LIBERTY 150 ABS I-GET

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger