ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

2,890 2,690

Το Piaggio Liberty S 125 ABS είναι το πιο εξεζητημένο μοντέλο της οικογένειας Liberty και χαρακτηρίζεται από τολμηρά χρώματα. Διατίθεται σε ματ κόκκινο (Rosso Opaco) και γκρι (Grigio Titanio Opaco), χρώματα που έχουν δημιουργηθεί έτσι ώστε να προκαλούν έντονη αντίθεση με τις μαύρες ζάντες με ασημί φινίρισμα, το μαύρο χρώμα της σχάρας αποσκευών, του προστατευτικού της εξάτμισης και των καθρεπτών, σε συνδυασμό και με τα κόκκινα γαζιά της σέλας.

Με τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση, δεν είναι τυχαία η προτίμηση που δείχνουν οι νεαροί αναβάτες στην έκδοση S. Η εμφάνιση μπορεί να είναι σημαντική, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι παραμελούνται οι επιδόσεις: η ίδια σχολαστική προσοχή έχει δοθεί στον σχεδιασμό του κινητήρα και την άνεση του αναβάτη. Ο μονοκύλινδρος, αερόψυκτος, τριβάλβιδος κινητήρας Euro 4 χρησιμοποιεί τεχνολογία i-get (Italian Green Experience Technology) και ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου: εξαιρετικές επιδόσεις, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και ελάχιστη συντήρηση.

Το σκούτερ διαθέτει τροχούς διαμέτρου 14” και 16”, ενώ η σύγχρονη ανάρτηση είναι αποτελεσματική ακόμα και στις ανωμαλίες του οδοστρώματος. Το σύστημα πέδησης Στάνταρ ABS στον εμπρός τροχό περιλαμβάνει συνδυασμό δίσκου 240 mm στον εμπρός τροχό και ταμπούρου στον πίσω. Κι όσον αφορά την πρακτικότητα, υπάρχει άφθονος αποθηκευτικός χώρος, με ένα διαμέρισμα στο εσωτερικό μέρος της ποδιάς και ένα δεύτερο κάτω από τη σέλα, αρκετά μεγάλο για να χωρέσει ένα κράνος Jet με ζελατίνα.

Κομψές αναλογίες

Η εργονομία του Piaggio Liberty S 125 ABS έχει μελετηθεί διεξοδικά, ξεκινώντας από την μπροστινή ποδιά με το χαρακτηριστικό κατακόρυφο έμβλημα. Η τεχνολογία και η αισθητική συνδυάζονται αρμονικά, καθώς τα φώτα στάθμευσης LED αποτελούν ιδανικό ζευγάρι με τον εντυπωσιακό προβολέα επάνω στο τιμόνι, ενώ ο πίνακας οργάνων περιλαμβάνει οθόνη LCD που μπορείς να ελέγξεις μέσω ενός διακόπτη στο τιμόνι.

Προστασία

Το πίσω μέρος του Piaggio Liberty S 125 ABS καταλήγει σε μια κομψή μονάδα φώτων, στην οποία είναι  ενσωματωμένα τα φλας, και μία σχάρα αποσκευών με χειρολαβές συνεπιβάτη. Η ουρά περιλαμβάνει επίσης πλευρικά στοιχεία σχεδιασμένα έτσι ώστε να προφυλάσσουν τον οδηγό αλλά και τον συνεπιβάτη από τις συγκρούσεις. Αισθητικά βρίσκονται σε αρμονία με τα στοιχεία του μπροστινού μέρους του σκούτερ, που διακοσμείται με κομψά γραφικά.

Άφθονος Αποθηκευτικός Χώρος

Το Piaggio Liberty S 125 ABS διαθέτει δύο αποθηκευτικούς χώρους, έναν στο εσωτερικό μέρος της ποδιάς, κάτω από το τιμόνι, ο οποίος διαιρείται σε δύο χωρίσματα και διαθέτει κλειδαριά. Ο άλλος βρίσκεται κάτω από τη σέλα. Αυτός ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος για να χωρέσει ένα κράνος Jet με ζελατίνα, και ανοίγει με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται στο τιμόνι.

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

PIAGGIO LIBERTY S 125 i-get

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το PIAGGIO LIBERTY S 125 i-get

PIAGGIO LIBERTY S 125 i-get

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger