ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

2,5902,590

Το Piaggio Liberty S 50 μπορεί να χαρακτηριστεί το πιο δυναμικό μοντέλο της οικογένειας Liberty, με τα πρωτότυπα κόκκινα γαζιά στη σέλα, τις ζάντες με ασημί φινίρισμα και το μαύρο χρώμα των καθρεπτών και της σχάρας αποσκευών.

Όπως και στο βασικό μοντέλο, η καρδιά του είναι ένας τριβάλβιδος κινητήρας 50 κ.εκ. με τεχνολογία i-get (Italian Green Experience Technology) που παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις, αξιοπιστία και εξοικονόμηση καυσίμου. Ακόμα, διαθέτει πρακτικές λεπτομέρειες, όπως ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, ο οποίος χωρά ένα κράνος Jet με ζελατίνα, το ντουλαπάκι στο εσωτερικό της ποδιάς και ο πίνακας οργάνων που συνδυάζει αναλογική και ψηφιακή τεχνολογία ώστε να εξασφαλίζει μέγιστη ορατότητα μέρα και νύχτα.

Και ας μην ξεχνάμε την αισθητική: οι κομψές καμπύλες του Liberty S 50 συμπληρώνονται ιδανικά από τα χρωμιωμένα στοιχεία και τις ζάντες των τροχών μεγάλης διαμέτρου, 14” πίσω και 16” εμπρός. Δεν αποτελούν απλώς ζωτικό κομμάτι της εμφάνισης, αλλά εξασφαλίζουν και μεγαλύτερη σταθερότητα και κράτημα κατά την οδήγηση.

Οθόνη LCD

Η μπροστινή ποδιά του Piaggio Liberty S 50 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχει εξαιρετική προστασία από τη βροχή. Είναι διακοσμημένη με την κλασική κάθετη «γραβάτα» της Piaggio, που σε συνδυασμό με τα φλας δημιουργεί ένα άψογο οπτικό αποτέλεσμα. Ο πίνακας οργάνων συνδυάζει με κομψό τρόπο αναλογική και ψηφιακή τεχνολογία, ενώ όλα τα δεδομένα παρουσιάζονται συνοπτικά σε μια οθόνη LCD που ενεργοποιείται μέσω ενός κουμπιού στη δεξιά μπάρα του τιμονιού. Την κεντρική σκηνή καταλαμβάνει το κλασικό ταχύμετρο με βελόνα.

Κομψότητα

Το Piaggio Liberty S 50 χαρακτηρίζεται από κομψές κυματιστές γραμμές, που τονίζονται από πινελιές χρωμίου, από τη σχάρα αποσκευών που παίζει και ρόλο χειρολαβής συνεπιβάτη, καθώς και από το χαρακτηριστικό επτάκτινο σχέδιο στις ζάντες των τροχών, κατασκευασμένες από ελαφρύ κράμα. Ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος στο εσωτερικό της ποδιάς – προσφέρει τη δυνατότητα εγκατάστασης θύρας USB (προαιρετικό) για φόρτιση τηλεφώνου εν κινήσει.

Άφθονος χώρος για αποσκευές

Η σέλα του Piaggio Liberty 50 S, ανοίγει απλά με το πάτημα ενός κουμπιού στο τιμόνι. Κάτω από τη σέλα, ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος μπορεί άνετα να χωρέσει ένα κράνος Jet με ζελατίνα. Και επιπλέον, υπάρχει ένας πρακτικός γάντζος για τσάντες στο εσωτερικό της ποδιάς, ενώ το επίπεδο δάπεδο δεν είναι μόνο ένα βολικό μέρος για να ακουμπήσεις τα ψώνια, αλλά παρέχει και άφθονο χώρο για τα πόδια, για απολαυστική εμπειρία οδήγησης.

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

PIAGGIO LIBERTY S 50 i-get

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το PIAGGIO LIBERTY S 50 i-get

PIAGGIO LIBERTY S 50 i-get

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger