Γνωρίστε τη νέα Vespa GTS Super Tech 125: Δείτε Τεχνικές Προδιαγραφές, Χρώματα, Κατανάλωση & Τιμή

ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

5,9995,999

Αποκλειστικά χαρακτηριστικά, οι τελευταίες καινοτομίες και μια αποφασιστικά μοντέρνα εμφάνιση. Γνωρίστε την Vespa GTS Super Tech, τον βασιλιά της σειράς GTS

Αποκλειστική οθόνη TFT

Με τον κινητήρα i-get 125cc με σύστημα Start & Stop Inverter Regulator, η οδήγηση είναι άμεση και πολύ ομαλή, ακόμα και όταν πρέπει να σταματάτε και να φεύγετε συνεχώς από την πολυσύχναστη κυκλοφορία. Η έγχρωμη οθόνη TFT 4,3 ιντσών διευκολύνει την παρακολούθηση των πάντων, ενώ υπάρχουν και σπουδαία νέα στο μέτωπο της Vespa MIA. Μια πρακτική εφαρμογή που συνδέει το smartphone και το σκούτερ σας, περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό του GTS SuperTech και περιλαμβάνει επίσης πλοηγό GPS*. Η οδήγηση δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη ή πιο απολαυστική!

MIA Eco Ride & κλήση βοήθειας

Μόλις συνδέσετε το σύστημα Vespa MIA, σας περιμένει άλλη μια απόλαυση με το MIA Eco Ride, μια συναρπαστική ολοκαίνουργια λειτουργία. Απλά ενεργοποιήστε τον πλοηγό, επιλέξτε το προτιμώμενο επίπεδο εκπομπών CO2 και το σύστημα θα σας προτείνει μια διαδρομή σχεδιασμένη για να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Η εφαρμογή MIA συγκεντρώνει τα δεδομένα των αισθητήρων ABS και κλίσης, επιτρέποντάς σας να στείλετε ένα αυτόματο μήνυμα SOS με τις συντεταγμένες της τοποθεσίας σας σε περίπτωση ατυχήματος ή αν βρεθείτε σε δύσκολη θέση.**

Κλασσικό και ταυτόχρονα πρωτοποριακό

Οι τελευταίες τεχνολογίες συναντούν τη διαχρονική σχεδίαση της Vespa σε έναν υπέροχο συνδυασμό γυαλιστερών, υφασμάτινων και ματ χρωμάτων που δημιουργούν δραματικές εναλλαγές φωτός και αντιθέσεων. Τα φινιρίσματα υψηλής τεχνολογίας σε ζεστό γκρι και φθορίζον πράσινο τραβούν το βλέμμα, ενώ στοιχεία όπως το κάθισμα από υλικά υψηλής ποιότητας με ραφές αντίθεσης, ο χώρος κάτω από το κάθισμα με φωτισμό LED και ο ελκυστικός σχεδιασμός πολλών άλλων λεπτομερειών είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που τα σκούτερ Vespa συνεχίζουν να παραμένουν ένα μοναδικό είδος.

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

Vespa GTS Super Tech 125

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το Vespa GTS Super Tech 125

Vespa GTS Super Tech 125

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger