ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

5,390 4,990

Ο ιδανικός συνδυασμός απόδοσης και τεχνολογίας δημιουργεί ένα όχημα που είναι πραγματικά σούπερ, ακριβώς όπως δηλώνει και το όνομά του

Νιώσε την ισχύ

Η Vespa GTS Super 300 με κινητήρα 300 HPE (High Performance Engine) και σύστημα ASR είναι η ταχύτερη και πιο ισχυρή Vespa όλων των εποχών. Ο μονοκύλινδρος, τετράχρονος, τετραβάλβιδος υγρόψυκτος κινητήρας 300 κ.εκ. με το ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού αποδίδει μέχρι και 23,8 ίππους, ενώ η ποιοτική κατασκευή της επιτρέπει την αξιοσημείωτα γρήγορη απόκριση επιτάχυνσης από την κατάσταση ακινησίας. Με λίγα λόγια, αυτός ο κινητήρας 300 HPE (High Performance Engine) ανταποκρίνεται στο όνομά του.

Ετοιμάσου να κυριαρχήσεις στον δρόμο

Το εξ ολοκλήρου χαλύβδινο αμάξωμα ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στην παράδοση και τον σύγχρονο σχεδιασμό, χαρίζοντάς της έντονη προσωπικότητα και χαρακτήρα. Χάρη στην επανασχεδιασμένη πρόσοψη, το αναδιαμορφωμένο τιμόνι, τη νέα εργονομική σέλα και την τεχνολογία φωτισμού full-LED, η GTS Super 300 έχει τον αέρα μιας πραγματικής βασίλισσας του δρόμου.

Διάλεξε μία δυναμική εμφάνιση

Η Vespa GTS Super διαθέτει ελαφρύ, άνετο και ασφαλές σώμα κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ατσάλι. Η νεανική της γραμμή διατίθεται σε μία σειρά χρωμάτων με μαύρο κάθισμα και μεγάλους τροχούς 12 ιντσών με εντυπωσιακές μαύρες ζάντες αλουμινίου

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

VESPA GTS SUPER 300

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το VESPA GTS SUPER 300

VESPA GTS SUPER 300

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger