ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

5,290 4,840

Χάρη στη δυναμική απόδοση, την εργονομική άνεση και τη διασκεδαστική τεχνολογία αυτή η Vespa είναι έτοιμη για περιπέτειες σε κάθε δρόμο

Νιώσε τη δύναμη

Η Vespa GTS 300 είναι η ταχύτερη και πιο ισχυρή Vespa όλων των εποχών. Ο μονοκύλινδρος, τετράχρονος, τετραβάλβιδος υγρόψυκτος κινητήρας 300 κ.εκ. με το ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού αποδίδει μέχρι και 23,8 ίππους, ενώ η ποιοτική κατασκευή της επιτρέπει την αξιοσημείωτα γρήγορη απόκριση επιτάχυνσης από την κατάσταση ακινησίας. Με λίγα λόγια, αυτός ο κινητήρας 300 HPE (High Performance Engine) ανταποκρίνεται στο όνομά του.

Ταξίδεψε με απόλυτη ελευθερία

Η Vespa GTS 300, ο αξιόπιστος σύντροφος στις χαοτικές αστικές διαδρομές ή ο τέλειος συνεργάτης στο έγκλημα σε πιο ευχάριστες περιπέτειες, προσφέρει την απόλυτη άνεση με την εργονομική, επενδυμένη σέλα και τα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά τόσο για τον οδηγό όσο και για τον συνεπιβάτη. Παράλληλα, διαθέτει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο καθώς και μια υποδοχή USB έτσι ώστε το smartphone σου να παραμένει φορτισμένο.

Μπορείς πάντα να βασίζεσαι σε ένα κλασικό μοντέλο

Το στιβαρό χαλύβδινο πλαίσιο, τα φαρδιά ελαστικά και το σύστημα πέδησης διπλού δίσκου χρίζουν τη Vespa GTS 300 βασίλισσα της οδικής ασφάλειας και αξιοπιστίας.

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

VESPA GTS 300 HPE

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το VESPA GTS 300 HPE

VESPA GTS 300 HPE

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger