ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

5,830 5,680

Μια περιορισμένη έκδοση, διαθέσιμη μόνο κατά τη διάρκεια του 2021, που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά.

Το χρώμα της γιορτής

Η Vespa 75th είναι πλούσια σε λεπτομέρειες που την κάνουν διαχρονική. Το σώμα της, όπως πάντα κατασκευασμένο από ατσάλι, είναι βαμμένο στο πρωτοεμφανιζόμενο, μεταλλικό κίτρινο χρώμα “Giallo 75th”. Εξελίχθηκε ειδικά για αυτή τη νέα σειρά, ως μια σύγχρονη ερμηνεία των τάσεων της μόδας, που κυριαρχούσαν τη δεκαετία του 1940. Ένα διακριτικό σήμα με το όνομα της σειράς στο εσωτερικό της ποδιάς είναι μια ακόμα εορταστική πινελιά που σηματοδοτεί αυτή τη σημαντική στιγμή.

Ένα διαχρονικό έμβλημα

Ένα επιπλέον διακριτικό στοιχείο είναι η χρωμιωμένη πίσω σχάρα και η στρογγυλή τσάντα, κατασκευασμένη από πολύ απαλό, βελουτέ δέρμα νάμπουκ, στην ίδια απόχρωση με τη σέλα, που μιμείται το σχήμα της θέσης της ρεζέρβας. Αλλά είναι πολλά περισσότερα από αυτό, είναι μία τσάντα που προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση, με μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης που το καθιστά ένα ευέλικτο και εύχρηστο αξεσουάρ.

Οθόνη TFT

Η εμβληματική ψυχή της Vespa συναντά την πιο σύγχρονη εκδοχή της. Είναι εξοπλισμένη με έγχρωμη TFT οθόνη 4,3” με ενσωματωμένο το σύστημα Vespa MIA για το καλύτερο πακέτο infotainment στην γκάμα.

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

VESPA GTS 300 75th Euro 5 4T4V

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το VESPA GTS 300 75th Euro 5 4T4V

VESPA GTS 300 75th Euro 5 4T4V

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger