ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

5,7905,790

Αυτός ο κορυφαίος παίκτης με τον ισχυρό κινητήρα 300 κ.εκ. χαρακτηρίζεται από αδιαμφισβήτητο σπορ προφίλ και προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά

Διάλεξε τις SuperTech λεπτομέρειες

Η τεχνολογία παίζει ρόλο ακόμα και στις μικρότερες λεπτομέρειες.
Το ξεχωριστό μαύρο ματ φινίρισμα στις ζάντες των τροχών, ο σχεδιασμός της εμβληματικής μπροστινής «γραβάτας», το διπλό υλικό και η δίχρωμη ραφή με τα κίτρινα τμήματα στη σέλα και το υψηλής ποιότητας χρώμα στο ελατήριο της μπροστινής ανάρτησης που έρχεται σε αντίθεση με το Nero Vulcano (μαύρο) ή το Grigio Materia (γκρι) είναι μερικά από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που κάνουν τη Vespa SuperTech να ξεχωρίζει.

Κατέκτησε τους δρόμους με θάρρος και αποφασιστικότητα

H Vespa GTS SuperΤech 300 με κινητήρα 300 HPE (High Performance Engine) σύστημα ASR Traction Control στον στάνταρ εξοπλισμό, είναι η ταχύτερη και πιο ισχυρή Vespa όλων των εποχών. Ο μονοκύλινδρος, τετράχρονος, τετραβάλβιδος υγρόψυκτος κινητήρας 300 κ.εκ. με το ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού αποδίδει μέχρι και 23,8 ίππους, ενώ η ποιοτική κατασκευή της επιτρέπει την αξιοσημείωτα γρήγορη απόκριση επιτάχυνσης από την κατάσταση ακινησίας. Με λίγα λόγια, αυτός ο κινητήρας 300 HPE (High Performance Engine) ανταποκρίνεται στο όνομά του.

Νιώσε τον δρόμο με όλες σου τις αισθήσεις

Η GTS SuperTech είναι η πρώτη Vespa με μεγάλο αμάξωμα που υιοθετεί έναν εξ ολοκλήρου ψηφιακό πίνακα οργάνων. Η έγχρωμη οθόνη TFT 4,3 ιντσών περιλαμβάνει όλες τις συνήθεις πληροφορίες, όπως την ταχύτητα, τα συνολικά και μερικά χιλιόμετρα, την εξωτερική θερμοκρασία, το επίπεδο καυσίμων και πολλά άλλα. Με την εφαρμογή Vespa MIA, το smartphone σου μετατρέπεται σε επέκταση του οχήματος, παρέχοντάς σου πρόσβαση σε δεδομένα πλοήγησης και επιτρέποντας την εύκολη και ασφαλή διαχείριση των κλήσεων και των λιστών αναπαραγωγής μουσικής. Επιπλέον, η οθόνη λειτουργεί ως όργανο πλοήγησης*, προβάλλοντας τις οδηγίες μέσω εικονογραμμάτων, κατά μήκος της
διαδρομής που έχει αρχικά οριστεί στη Vespa App.

*Η λειτουργία πλοήγησης είναι δωρεάν για τρία χρόνια από την ημερομηνία της πρώτης ενεργοποίησης. Η ανανέωση μετά από αυτήν την ημερομηνία είναι προαιρετική.

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

VESPA GTS SUPERTECH 300

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το VESPA GTS SUPERTECH 300

VESPA GTS SUPERTECH 300

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger