Γνωρίστε τη νέα Vespa Vespa GTS Super 125 Euro 5 4T4V: Δείτε Τεχνικές Προδιαγραφές, Χρώματα, Κατανάλωση & τιμή

ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

5,5995,599

Με εμφάνιση πιστή στη θρυλική σχεδίαση της Vespa, η προσθήκη νέων αισθητικών και τεχνικών λεπτομερειών τη μετατρέπει σε αυτό που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως ένα σούπερ σκούτερ

Ξεχωρίστε από το πλήθος

Όταν κάθεστε στη θέση της Vespa GTS Super, να είστε προετοιμασμένοι να τραβήξετε την προσοχή όπου κι αν πάτε. Το λαμπερό χρώμιο συνδυάζεται με υπέροχα παστέλ και φωτεινά χρώματα για να αναδείξει μια παλέτα που ταιριάζει επίσης με τη σέλα και το εσωτερικό. Αυτή είναι μια Vespa σχεδιασμένη για να αιχμαλωτίσει την καρδιά σας με την πρώτη ματιά, και δεν έχει αφεθεί ούτε μια λεπτομέρεια στην τύχη

Σούπερ δυναμική

Η Vespa GTS Super κινείται από έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 125cc i-get με μέγιστη ισχύ 10,3 kW στις 8720 rpm (14 ίπποι) και μέγιστη ροπή 12,0 Nm στις 6750 rpm. Δεν υπάρχει καμία αβεβαιότητα όσον αφορά την ταχύτητα και την επιτάχυνση, ειδικά αν προσθέσετε το σύστημα RISS (Regulator Inverter Start & Stop System), το οποίο εξασφαλίζει επίσης μια πιο αποδοτική και αθόρυβη οδήγηση.

Νιώστε τη σύνδεση

Ο νέος αναλογικός πίνακας οργάνων LCD, η ανάφλεξη χωρίς κλειδί, το σύστημα ανοίγματος καθίσματος για μεγάλες αποστάσεις και η λειτουργία Bike Finder καθιστούν τη Vespa GTS Super έναν ομαλό και καλά εξοπλισμένο σύντροφο στα ταξίδια, αλλά μπορείτε να σφυρηλατήσετε έναν ακόμη ισχυρότερο δεσμό αν επιλέξετε να εγκαταστήσετε τη Vespa MIA. Αυτή η εύχρηστη εφαρμογή συνδέει το smartphone σας με τα ηλεκτρονικά του σκούτερ μέσω Bluetooth για να σας προσφέρει αποκλειστικές λειτουργίες που σίγουρα θα κάνουν κάθε διαδρομή ακόμα πιο διασκεδαστική και διεγερτική.

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

Vespa GTS Super 125 Euro 5 4T4V

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το Vespa GTS Super 125 Euro 5 4T4V

Vespa GTS Super 125 Euro 5 4T4V

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger