ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

5,590 5,190

Η ταχύτητα και η αγάπη για τις προκλήσεις συνδυάζονται με τη φινέτσα και τη σπορ κομψότητα για να προκαλέσουν το πνεύμα των “gentlemen riders” της δεκαετίας του ’60.

Κατάκτησε τους δρόμους με άνεση

Μια σπορ παραλλαγή του κλασικού στυλ της Vespa με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, χρώματα και υφές που αναδεικνύουν τη δυναμική απλότητά της.

Διάλεξε το στυλ σου

Διάλεξε ανάμεσα σε δύο κομψούς χρωματικούς συνδυασμούς. Για μια πιο κλασική εμφάνιση, το μοντέλο διατίθεται σε συνδυασμό κίτρινου και πράσινου, ενώ, αν επιθυμείς να υιοθετήσεις ένα πιο δυναμικό, φρέσκο και σύγχρονο στυλ, η έκδοση σε κόκκινο και λευκό αποτελεί ιδανική επιλογή.

Νιώσε την ισχύ και την ευελιξία

H Vespa GTS Super Racing Sixties 300 με κινητήρα 300 HPE (High Performance Engine) σύστημα ASR Traction Control στον στάνταρ εξοπλισμό , είναι η ταχύτερη και πιο ισχυρή Vespa όλων των εποχών. Ο μονοκύλινδρος, τετράχρονος, τετραβάλβιδος υγρόψυκτος κινητήρας 300 κ.εκ. με το ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού αποδίδει μέχρι και 23,8 ίππους, ενώ η ποιοτική κατασκευή της επιτρέπει την αξιοσημείωτα γρήγορη απόκριση επιτάχυνσης από την κατάσταση ακινησίας. Με λίγα λόγια, αυτός ο κινητήρας 300 HPE (High Performance Engine) ανταποκρίνεται στο όνομά του.

Aπογειώσου με τη βασίλισσα του δρόμου

Το εξ ολοκλήρου χαλύβδινο αμάξωμα ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στην παράδοση και τον σύγχρονο σχεδιασμό, χαρίζοντάς της έντονη προσωπικότητα και χαρακτήρα. Χάρη στην επανασχεδιασμένη πρόσοψη, το αναδιαμορφωμένο τιμόνι, τη νέα εργονομική σέλα και την τεχνολογία φωτισμού full-LED, η GTS Super Racing Sixties 300 έχει τον αέρα μιας πραγματικής βασίλισσας του δρόμου.

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

VESPA GTS Super Racing Sixties 300

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το VESPA GTS Super Racing Sixties 300

VESPA GTS Super Racing Sixties 300

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger