ΤΙΜΗ (ΜΕ ΦΠΑ)

5,590 5,140

Ο ιδανικός εργονομικός σχεδιασμός, το φυσικό σχήμα της σέλας και ο κινητήρας εξαιρετικά υψηλής απόδοσης της Vespa GTS Touring 300 δικαιολογούν πλήρως το πνεύμα περιπλάνησης που την χαρακτηρίζει.

Στον δρόμο με αποφασιστικότητα

Η Vespa GTS 300 είναι η ταχύτερη και πιο ισχυρή Vespa όλων των εποχών. Ο μονοκύλινδρος, τετράχρονος, τετραβάλβιδος υγρόψυκτος κινητήρας 300 κ.εκ. με το ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού αποδίδει μέχρι και 23,8 ίππους, ενώ η ποιοτική κατασκευή της επιτρέπει την αξιοσημείωτα γρήγορη απόκριση επιτάχυνσης από την κατάσταση ακινησίας. Με λίγα λόγια, αυτός ο κινητήρας 300 HPE (High Performance Engine) ανταποκρίνεται στο όνομά του.

Αστραπιαία εκκίνηση

Το περιπετειώδες στυλ και τα αξεσουάρ της δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι η GTS Touring 300 διαθέτει το χαρακτηριστικό πάθος της Vespa για ταξίδια. Με ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα και με υποδοχή USB έτσι ώστε το smartphone σου να παραμένει φορτισμένο, μπορείς να μεταφέρεις ό,τι χρειάζεσαι για να απολαύσεις αξέχαστες διακοπές είτε ταξιδεύεις μόνος σου είτε με παρέα.

Βασίσου στον έξυπνο σπορ χαρακτήρα

Το στιβαρό χαλύβδινο πλαίσιο, τα φαρδιά ελαστικά και το σύστημα πέδησης διπλού δίσκου με σύστημα ABS και ASR χρίζουν τη Vespa GTS 300 βασίλισσα της οδικής ασφάλειας και αξιοπιστίας.

Ρωτήστε μας!

Αναζήτηση Προϊόντων

Πληροφορίες για την αναζήτηση με αριθμό πλαισίου

Εισάγετε ολόκληρο τον αριθμό πλαισίου της μηχανής σας. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μέρος του αριθμού πλαισίου, με τουλάχιστον 5 χαρακτήρες.

Λόγω τεχνικών περιορισμών καθώς και διαμοιρασμού αριθμών πλαισίου σε πολλά μοντέλα, ενδέχεται να εμφανιστούν παραπάνω από 1 μοντέλα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιο μοντέλο είναι σωστό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

VESPA GTS 300 TOURING

Γνώρισέ το από κοντά!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στην έκθεσή μας
(Αγίου Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger

Ζητήστε Πληροφορίες για το VESPA GTS 300 TOURING

VESPA GTS 300 TOURING

Γνώρισέ το από κοντά!

Το αίτημά σου καταχωρήθηκε επιτυχώς!

Σύντομα ένας συνεργάτης μας θα σε καλέσει για τις λεπτομέρειες.

Εναλλακτικά, κάλεσέ μας στο 2310.285.108 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook Messenger